Nieuws

 

Leo Waudman, is ruim 40 jaar actief geweest in de volksdanswereld. Uitvoerend danser, choreograaf, docent, specialist Bulgaarse dans, repetitor en als reisleider. Na zijn danscarrière is hij geëmigreerd naar Spanje-Andalusië. In deze jaren van wonen en werken in Andalusië, heeft hij enorm veel kennis opgedaan van de omgeving met zijn prachtige natuur en cultuur.

Loes Eijssens, is ook ruim 40 jaar actief geweest in de volksdanswereld. Uitvoerend danser, docent en choreograaf van divers kinderdansmateriaal, ook heeft zij vele dansevenementen georganiseerd. Zij is tevens groepsleerkracht in het basisonderwijs.

Deze kennis hebben zij gebundeld en hebben zo het idee opgevat om reizen te organiseren voor dansers.
Zij hebben op hun eigen locatie (tussen de olijfbomen) groepsaccommodatie gerealiseerd. De accommodatie bestaat uit 6 en 9 persoonstenten. De tenten zijn volledig ingericht als een vakantiewoning en voorzien van alle gemakken.
Zij kijken uit op de Sierra de Valle de Abdalajis deze Sierra ligt aan de noordzijde van het natuurpark "Desfiladero de los Gaitanes".
Gelegen rond Embalses de Guadelhorce (3 Stuwmeren).

 

Sibylle (1968) begon op 7-jarige leeftijd met volksdansen. Vanaf haar 16e geeft ze les en in 1990 heeft ze de kaderopleiding tot volksdansdocent afgesloten. Vanaf dat moment heeft Sibylle vele cursussen in binnen- en buitenland gevolgd om nog meer te weten te komen over de verschillende stijlen in de volksdans.

In de loop der jaren heeft Sibylle zich gespecialiseerd in de Bretonse dans en recent bekwaamt ze zich meer in de Albanese dans.
Volksdansen is voor haar niet alleen de dans en de muziek maar ook het verhaal achter de bewegingen, het land, de cultuur en de inwoners. En vooral het samen dansen.

Naast vooral workshops internationale dans in binnen- en buitenland organiseert Sibylle ook cursussen en festivals met haar Stichting Dansevent.nl.

Dansen met Sibylle betekent: mooie muziek, mooie dansen, duidelijke uitleg in een ontspannen sfeer en dansante opbouw en altijd achtergrondinformatie, en dit alles met voorbeeld van een enthousiaste danseres!

Voor de sportieve dansvakantie in Spanje zal ze zorgen voor een zeer gevarieerd programma, met bovenstaande ingrediënten en vooral veel plezier.

Marja Boeschoten en At van Rijsdam Marja heeft bij vele evenementen de catering verzorgd. Samen met At verzorgt zij de catering tijdens de dansvakantie.

 


Last modified: 03/12/2021 09:16:20 UTC